; charset=UTF-8" /> digitală « STUDIA Printing

 

Tiparul digital este avantajos pentru realizarea unor produse finale într-un timp record, la un preţ competitiv şi o calitate superioară. Acest tip de tipar este ideal în cazul tirajelor mici şi mijlocii. Tiparul digital permite realizarea lucărilor direct de pe computer fără costuri suplimentare, eliminându-se astfel cheltuielie cu filmele şi plăcile tipografice. Acest tip de tipar permite realizarea de produse chiar într-un singur exemplar.

Calitatea impecabilă a produselor noastre este asigurată de utilizarea celor mai performante imprimante KONICA-MINOLTA, ultima generaţie, C6501 şi 6000.

Dimensiunile pe care putem tipări variază între 45/32 de centimetri, cu o suprafaţă printabilă de 44/30,5 centimetri. Hârtia folosită porneşte de la gramajul de 80 g/m2, până la 350 g/m2, normală sau dublu cretată (lucioasă sau mată)

Imprimantele utilizate asigură culori reale şi consistente pentru toate tipurile de produse. Tehnologia de înaltă calitate permite realizarea unei calităţi constante, de la prima la ultima pagină printată. Tiparul digital este rentabil pentru tiparirea de tiraje de până la 450-500 de exemplare.

Pe tipar digital se pot executa: cărţi de vizită, coli antet, plicuri, invitaţii, afişe, diplome, cataloage, calendare, documente de marketing, diverse tipărituri, fluturaşi, invitaţii de nuntă, lucrări de licenţă, pliante, etc.