; charset=UTF-8" /> tipografie « STUDIA Printing

´╗┐

Tipografia STUDIA Printing v─â pune la dispozi┼úie produse de o calitate superioar─â gra┼úie utilajelor de ultim─â genera┼úie ┼či echipei de profesioni┼čti ├«n domeniul tipografic.

├Än urma colabor─âri cu diverse institu┼úii ┼či companii, am dob├óndit o vast─â exerien┼ú─â ├«n preg─âtirea materialelor pentru diverse evenimente, at├ót din punct de vedere al concep┼úiei grafice, c├ót ┼či din punct de vedere al tiparului. Cu ajutorul utilajelor de care dispunem, putem tip─âri ├«n tiraje mici, mijlocii sau mari produse de o calitate superioar─â ├«n timp record la pre┼úuri competitive.

Tiparul offset – este folosit pentru tiraje medii sau mari, ├«ncep├ónd de la c├óteva sute de exemplare. Cu c├ót tirajul este mai mare pre┼úul pe exemplar scade. Se pot tipari culori speciale, inclusiv metalizate (auriu, argintiu). Timpul de execu┼úie este de cel pu┼úin 2-3 zile. Gama de finis─âri disponibile pe tipar offset este mult mai larg─â dec├ót la lucr─ârile executate pe tipar digital.

Tiparul pe rotativ─â – se preteaz─â pentru tiraje mari ┼či foarte mari, pentru reviste, ziare, c─âr┼úi, tipizate ┼či alte publica┼úii comerciale. Formatul de pagin─â poate fi A5 (carte), A4 (revist─â), tabloid sau ziar format mare, policromie pe ambele fe┼úe cu diferite op┼úiuni de culoare. H├órtia utilizat─â pentru acest tip de tipar poate fi de diferite sortimente ┼či poate avea orice calitate.

´╗┐ Tiparul digital ÔÇô este avantajos atunci c├ónd se dore┼čte un produs final rapid, ├«n cantit─â┼úi mici. Tirajul poate fi p├ón─â la c├óteva sute de exemplare. Costul pe bucat─â este acela┼či indiferent de tiraj. Pe tipar digital se pot realiza: c─âr┼úi de vizit─â, coli antet, plicuri, invita┼úii, afi┼če etc.

Design Grafic – const─â ├«n concep┼úie grafic─â, prelucr─âri imagini, prelucr─âri vectoriale, culegere texte, tehnoredact─âri texte, machet─âri, preg─âtiri pentru tipar. Unele tipografii asigur─â aceste servicii ┼či le cuprind ├«n pre┼úul final al produsului tip─ârit, altele tarifeaz─â separat pe ora de manoper─â sau pe lucrare.