; charset=UTF-8" /> editură « STUDIA Printing

 

STUDIA Printing vă pune la dispoziţie produse de o calitate superioară graţie unei echipe de profesionişti în domeniu şi unei dotări tehnice de ultimă generaţie.

 Tipărim şi edităm (ISBN), iar pentru a intra în circuitul Bibliotecii Naţionale a României orice carte trebuie depusă la Fondul de Carte al Bibliotecii Naţionale într-un număr de 7 exemplare. Pentru a putea fi înscrisă cartea are nevoie de codul ISBN, descrierea CIP precum şi de un cod de bare. Acest lucru conferă clienţilor noştri garanţia corectitudinii editării.

Avem capacitatea de a asigura şi gestiona tot lanţul de operaţiuni necesare realizării lucrărilor, începând de la grafică, tehnoredactare şi scanare, tipărire până la finalizarea acestora, indiferent de complexitate.

EDITARE

Prezentarea lucrărilor la sediul editurii se face pe suport de hârtie împreună cu formatul electronic al cărţii. Lucrarea va fi verificată de un redactor după care se va acorda un ISBN.

CIP – ul se obţine de la Biblioteca Naţională a României în urma completării şi trimiterii unui formular iar durata medie de primire a unui răspuns este de 10 zile lucrătoare.

După primirea CIP-ului de la Biblioteca Naţională a României lucrarea va fi tipărită. Din tirajul stabilit, 5-9 exemplare vor fi depuse la Depozitul Legal de Carte al Bibliotecii Naţionale, 1 exemplar va fi trimis la Biblioteca Metropolitană a Bucureştilor, iar 2-3 exemplare rămân la editură pentru Fondul de Carte, costurile fiind suportate de către autor.

Caseta conţinând descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României va fi reprodusă conform originalului pe verso-ul paginii de titlu a cărţii respective.

Suntem în permanenţă la dispoziţia clienţilor noştri cu informaţii şi sfaturi referitoare la materialele şi condiţiile de executare a proiectelor, precum şi orice alte informaţii necesare.

Edităm lucrări de specialitate, lucrări ştiinţifice, cursuri, manuale pentru învăţământul preuniversitar şi universitar, conferinţe internaţionale, doctorate, poezii, proză, albume, autobiografii, cursuri, lucrări de doctorat, lucrări ştiinţifice, poezie, beletristică, simpozioane, manuale universitare româneşti şi europene, tratate, dicţionare, literatură generală, pentru copii, etc..

STUDIA Printing vă pune la dispoziţie o gamă largă de servicii, concepţie grafică-tipar-finisaj:

-Editarea carţii: tehnoredactare, machetare, scanare documente şi fotografii, inserare de pagini cu fotografii sau grafice color, coperţi (din carton de 200 g/mp), 4 culori cu machetare, lipire şi broşare cu termoclei sau capsare.

Scanarea documentelor sau a fotografiilor ce necesită introducerea în lucrare este urmată, dacă este cazul, de retuşuri pentru o tipărire de calitate. Coperta de carte se poate realiza în 4 culori – policromie pe carton lucios sau mat, în funcţie de preferinţele clientului.

Design-ul Grafic – constă în concepţia grafică, prelucrarea imaginilor, prelucrarea vectorială, culegerea textului, tehnoredactarea, machetarea şi pregătirea pentru tipar. 

 Finisarea – serviciile de finisare cuprind: ştanţarea (decupare din coala de hârtie a unui produs cu un contur oarecare), biguirea (deformarea mecanică a suprafeţei suportului în scopul îndoirii mai uşoare), fălţuirea (împăturire specială a colilor de tipar), plastifierea (acoperirea pe o faţă sau pe ambele feţe cu un strat de folie de plastic), lăcuirea offset sau UV (aplicarea unui lac pentru aspect sau protecţie), embosarea (deformare mecanică pentru a scoate în relief anumite elemente de design), broşarea (lipirea coperţii la blocul de carte adunat în prealabil), capsarea, înserierea, spiralarea, coaserea.